Stella & Me - Love at first sight!

Freya & Joey - Nye Tjekkiske Champions!

Joey - BIR,BIG1 & BEST IN SHOW!

Lidt er da der sket ;) til venstre: September 2011, til højre: Oktober 2012

Stella 6 måneder

Stella på hotelværelset

Joey BIG1

KÆMPE KNUS! Jeg var SÅ glad!!!

Og så giver Joey lige et vinder kys til mig

BEST IN SHOW!!!!! Joey 7½ år gammel!

Freya BIS1 Champion i Sæby 2012

Freya-prinsessen dagen derpå

3 babyer ud af 5

Freya og mig... tusind tak for billedet Pia!

Stella

Suvi, Samuel and me. And of course litte Sesi and Stella!

Udsigt fra tårn i Kuopio

Udsigt fra tårn i Kuopio

Havnen i Kuopio

Bette-pigen hjemme i vores have

Joey på hotellet om aftenen

Joey med "høsten" :D

Stolte mor Ziva med hendes nyfødte <3

Joey BIS2 champion @Holstebro 2012

En af Joeys hvalpe i Tyskland

Hotellet

To af Joeys drenge i Letland

Mor Talini (kennel werratal Wizzards, Tyskland) med nyfødt hvalp <3

Freya BIS # 2 Champion

Joey's baby - Little miss Yellow!

Freya og mig i ringen

Joey børn!! På billedet: mor Barselona med hvalpe.

 
NYHEDER 2012

31 DECEMBER

Så er det blevet årets sidste dag, og det varer ikke længe før vi skriver 2013! Jeg synes dette år er gået SÅ stærkt, men det skyldes sikkert også den længe og spændene ventetid, jeg havde før Stella flyttede ind her i juli 2012!! Og sikke en humørspreder den bette tøs er!

Af højde punkter udstillingsmæssigt vil jeg fremhæve turen til Tjekkiet, hvor både Freya og Joey blev Tjekkiske champions! Joey tog derudover en BIR og en BIG2 på samme tur.

Denæst turen til Østrig, hvor Freya fik sine to sidste østrigske certet og blev Østrigsk champion!

Vi har også været to gange i Polen! Gorzow begge gange, hvor Joey på sommerens udstilling blev Polsk champion, blev BIR, BIG1 og dernæst BEST IN SHOW 3. I efteråret var vi så igen i Gorzow, hvor Joey endnu engang blev BIR, BIG1 og denne gang gik HELE vejen og blev BEST IN SHOW! Selvom det lyder så kliche-agtigt så er det absolut en af mine største øjeblikke, og en oplevelse som jeg ALDRIG vil glemme!!

På SHOW LEADS fronten har det også bare gået derudaf med 1000 km i timen! Jeg har nu kunder over hele verden, med meget få lande undtaget. Og det bare vokser og vokser! Jeg har desuden lavet et samarbejde med MY DOG ved Jelva Veldelbo, som nu også forhandler mine showliner!

Jeg kan dog også nævne en lille personlig succes, som mange allerede har kommenteret på eller lagt mærke til, nemlig mit vægttab! – Hvor mange kg helt precis ved jeg dog ikke, MEN mange er det blevet til – se blot billederne ude til venstre ;)

Nu vil jeg ønske jer alle et RIGTIG godt nytår! Og jeg håber at 2013 vil blive et fantastisk år for os alle!

12 DECEMBER

Tænk engang, så nærmer julen sig endnu engang! - og før første gang i snart 3 år, har jeg ikke engang planlagt en december udstilling i udlandet. Det er jo HELT mærkeligt! Men der er vidst også rigeligt at se til herhjemme! jule-gave-bestillings-linerne skal jo laves, småkager skal bages, og dertil et regnskab som skal påbegyndes, og selvfølgelig andet juleknas og gaver...hihi. Ikke nemt at nå det hele!

Dog var vi afsted til årets sidste udstilling i Gørlev, som samtidig også var den sidste udstilling i samojedhundeklubbens regi. Nu ser vi frem mod et super samarbejde som en samlet klub i Dansk Polar hundeklub! Det skal nok blive godt, og dejligt at der bliver flere hænder som kan tage læsset og flere indsjæle.
 
Både Freya og Stella var tilmeldt, men jeg besluttede mig for at lade Freya være hjemme og underholde Joey, da Freya havde smidt overfrakken! 4 hår sad tilbage på Freya. Stella stod for første gang i hvalpeklassen og skulle ind sammen med de store tøser, Emma og Summer som snart blev 9 måneder. Stella var LIGE blevet 6 måneder gammel, så det gjorde mig utroligt glad, da hun blev nr. 2!

Vi blev desværre nødt til at tage tidligt hjem, kort tid efter Stellas bedømmelse, da jeg havde døjet med vejrtrækningen og rykken hele morgen, hvilket også viste sig at være en begyndende lungebetændelse, som jeg heldigvis fik taget i opløbet!!!!!!!!

Et stort tillykke skal lyde herfra til klubbens vindere ano 2012!


 

14 NOVEMBER

Bedre sent end aldrig.... er det ikke sådan man siger?

Siden har virkelig stået hen i et styke tid uden at blive opdateret, dette skyldes dog ikke manglen på oplevelser, men TIDEN til at få siden opdateret. MEN nu skulle det være!

Vi har været på 3 udstillinger siden sidste opdatering. 1 i Polen og 2 i Herning.

Polen Turen:
Denne tur var egentlig planlagt af hensyn til Stella, da jeg gerne liiiiiiiige ville prøve at udstille hende i udlandet i babyklasse også. Op til tilmeldingen var jeg meget itvivl hvorvidt Joey skulle med, da jeg synes at han snart skulle have en god LANG pause inden løjerne starter i veteranklasse til sommer 2013! Freya regnede jeg dog med var i bikini, så det blev altså sådan at alle 3 blev tilmeldt!

Jeg har nu efterhånden været i Gorzow nogle gange, og det er sjovt sådan som man bliver genkendt både på "vores" hotel -  Qubus (byens 4-stjernede hotel) og på udstillingen af arrangørerne og ikke mindst personale hvor nummerskiltene skal hentes. Det er da hyggeligt!!

Stella klarede også køreturen over ALT forventning, for en køretur på næsten 700 km er alligevel en prøvelse for en bette størrelse på 4½  måned!

Ringene i hallen var virkelig små, hvilket også betød at dommeren ikke rigtig kunne se bevægelser. Dommeren var mere til PELS og det kan Stella endnu ikke levere! hun kan dog levere SÅ meget andet, men ikke det som dommeren ville have. Og sådan er det jo! Det som er vigtigst for mig er at Stella er SÅ glad når hun er i ringen - INGEN undtagelse, og at hun ikke er bange!!

Derefter skulle Joey ind, og det gik hurtigt med at finde bedste han, da Joey ud af samtlige hanner der var tilmeldt var den eneste der havde fået excellent!

Derefter var det Freyas tur, og efter at havde vundet championklassen, skulle bedste tæve findes og den nappede Freya! Mor fik derefter Freya i hånden og jeg selv tog Joey. Ihhh guder det var svært at komme rundt i den lille ring som samtidig var glat som is! Joey blev BIR og Freya BIM!

Vi skulle nu vente på storering, og ventetiden gik med at svare på mange spørgsmål fra tilskuere og socialisering af Stella-pigen.

Gruppe 5 denne gang var virkelig fin, og jeg spottede hurtigt at der var flere prof-handlere på, samt den AM Akita der var med, er den som er med i opløbet om at blive årets hund i Polen i år... Ikke nemt!

Joey FLØJ ind i ringen da vi gjorde vores entree i gruppen! han var intet mindre end fantastisk tænkte jeg! og det samme må dommeren havde tænkt for vi blev valgt ud blandt de 4 bedste som dommeren ville kigge på igen! Der blev placeret - nr. 4 Malamute, nr. 3 Husky.... og så stod den fine AM Akita der de sidste to uger har taget to placeringer i BIS i Polen!... dommeren gav handleren af AM akitaen hånden, og så tænkte jeg, at nr. 2 også er SÅ flot!! MEN MEN MEN, hvad skete der lige! Dommern kom hen til mig og sagde NUMBER ONE!!!!! weeeeeeeee wauw hvor var jeg GLAD!!!!!!

Så skulle der ventes til BISSEN og her sætter man altså ikke forventningerne for højt! Det var dog et glædeligt gensyn med vores race-dommer fra i sommers i Gorzow, Grezegorz, som skulle dømme BISSEN denne gang.

Spændingen var LIGE til det sidste, da der IKKE blev valgt 4 ud, men ALLE skulle gå ud i forbedømmelses ringen og vente der på ens navn ville blive råbt op... ja altså HVIS det jo blev råbt op!... Hvorefter man skulle løbe ind på sin plads ved podiet!

BIS 4, Springer Spaniel, BIS 3 Lhasa Apso, BIS 2 Riesen Sznaucer...... Derefter blev der sagt tak til alle dommere og hvorefter der lød at dagens BEST IN SHOW i Gorzow efterårs show 2012 er: SAMOJED!!!!!!!!

Jeg kan IKKE beskrive denne følelse med ord OVERHOVEDET! Og jeg skriver og fortæller gerne at jeg virkelig var rørt til tårer! selv når jeg sidder her og skriver er det endnu ikke gået op for mig!

Jeg vil gerne pointere at Joey er 7½ år gammel!!!!! og det VIRKELIG er en bedrift for en herre i den alder! Jeg kunne IKKE være mere STOLT af vores dejlige dreng!!!!!

Dagen sluttede vi af hende på "vores" restaurant! PHINX som kan lave BØFFER! Dog var mor og jeg så optagede af at gå centeret i gennem først, så vi kun fik 1 time til at bestille og spise i! så istedet for en T-bone som Far og jeg jo plejer at bestille, valgte vi en lidt mindre udgave, men super super lækker Black Angus bøf.. MUMS!

Det var jo også Stellas første tur på hotel, og når man er 4½ måned så sker det altså at nogle gange så SKAL man altså! Så mor og jeg fik grinet da vi lige pludselig måtte i gang med at vaske sengetøj og GODT at rhodalonen var taget med!!! tihi

Vi har efterfølgende være i Herning også, og jeg havde egentlig planlagt en stribe af skuer her i november og december, MEN showlinerne tager MEGET tid i øjeblikket, så jeg har valgt skuerne fra og tager Gørlev, vores special klub udstilling i stedet for :)

Jeg vil lige runde denne laaaaaange smørre af med et ønske om SNE og gerne SNART! hihi

24 SEPTEMBER

Det var så den weekend :) 2 skuer, ét i henholdsvis Sæby og ét i modsat retning nemlig Billund.

Resultaterne kan ses på show-siden!

Tusind tak for alle for to SKØNNE dage og et specielt tak til Jytte Larsen fordi hun redede min mor fra at komme ud og flyve ;)

 

17 SEPTEMBER

Afted igen på udstilling. Og endnu en udstilling hvor "festen" var godt i gang så at sige. Lige som i Nyborg havde der nemlig også været udstillingen om lørdagen, hvor vi kun valgte at komme søndag.

Vækkeuret var sat til kl. 5, da samojederne skulle først på, og ja, babyklassen derfor gik i gang kl. 9! MEN hvad skete der lige - vækkeuret aka mobilen, besluttede sig for at holde søndagsfri (hvilket jeg fik bekræftet idag - MANDAG, da den ringede kl. 5! grrr) og slet ikke at ringe! jeg vågnede af mig selv kl. 5.30 og så var der altså fart på! jeg priste mig LYKKELIG over at jeg ikke først havde vågnet kl. 8, for så havde vi jo ikke nået det!

Vi fik en super parkeringsplads tæt på den lange grus sti, som var OK tør, så Stella og Freya fik lov til at gå! Jeg fortrød dog hurtigt den beslutning da vi kom ind på pladsen for ihhh guder hvor et plørrehav!
Ringen blev fundet og teltet sat op... OG VUPTI - hvor blev tiden lige af! 10 min til at børste Stella op, og rette lidt hist og pist, og så var det altså SJOW-TIME ;) Jeg er SÅ stolt af min lille vat-prinsesse-kugle, og hvor er jeg SÅ glad for alle de søde kommentarer som jeg har fået om hende! I skal vide hvor meget det betyder for mig!!!!!!! Stella gjorde det igen SÅ flot!! også selvom hun til sidst IKKE synes at stå var så sjovt - nu SKAL vi altså feste.. Men det er heller ikke nemt at stå så længe når klassen var så stor! 6 baby-tæver var tilmeldt, og Stella blev nr. 2 i et MEGET hårdt felt!!!!! JUUUHUUUUU hvor er jeg stolt!!!

Hendes kritik var også fantastisk, og jeg synes da lige at jeg vil dele den her på siden:
16 weeks, nice type, correct shape of head, good eyes and ears, correct bite, strong body, good tail, free movement, nice coat
Ja så bliver "man" da stolt <3

Freya var RIGTIG sød i ringen, men hun ER jo også MIN pige!!!!!!!!!!! og hun ved at jeg elsker hende SÅ højt!!!! Freya fik excellent, med CK og nr. 4 i championklassen. 

I dag har både lille-prinsesse, store-prinsesse og prinsen nydt vejret ude i haven ;) - og gøet lidt af forbipaserende og mindet dem om hvem bor i moselunden nr. 4






 



 

3 SEPTEMBER

Så kom dagen hvor lille-pigen skal have din debut! 5 babyer i klassen og Stella endte som nr. 2 med SL!!! Jeg var SÅ stolt!!

Freya blev nr. 3 i championklassen med excellent.

Show siden er opdateret med lidt billeder.

 

30 AUGUST 2012

Vi har været en tur på udstilling. Denne gang i vores baghave fristes man til at sige. Udsigten til KUN at skulle køre i bil i 20 min. var jo helt fantastisk!

Dog blev det ikke sådan, da det havde væltet ned med regn natten før og grundet pumperne i Lystrup havde sagt STOP, var noget af djurslandsmotorvejen oversvømmet og vi måtte køre af en anden vej. GODT at man er stedkendt!
Det er ikke for sjovt at området hvor udstillingen (Århus firmasport) også bliver kaldt for Vester ENG!

Det levede fuldt ud op til sit navn, hvilket betød at kreds 6 besluttede at rykke udstillingen indendøre. Jeg har absolut ikke noget imod indendørs udstillinger, og på trods af meget lidt plads, så blev det rigtig hyggeligt alligevel!

Freya blev på dagen 3.bedste tæve, så jeg var også super glad!!

Vi ses i weekenden hvor jeg også har bette-røv med... hihi

24 AUGUST 2012

Joeys hvalpe rundt omkring vokser og vokser og jeg modtager billeder fra deres fantastiske nye ejere - THANK YOU SO MUCH ALL FOR THE WONDERFULL PHOTOS!!!
Hans side er selvfølgelig opdateret med alle hans dejlige børn <3

Vi har også være en tur i Norge og se Joey børn! og jeg glemte selvfølgelig en lille detalje! kamera, ekstra objektiv, ja selv min flash var pakket..... men jeg havde glemt batteriet i opladeren hjemme!
Men TUSIND tak for en fantastisk hyggelig weekend Aileen og Lars!!

Stellas side er også opdateret med nye billeder! den lille krudtugle vokser og vokser <3

 

13 AUGUST 2012

Show siden er opdateret med to udstillinger.
 
Turen til Innsbruck i Østrig blev planlagt i sidste øjeblik, eller det vil sige, faktisk EFTER tilmeldings deadline, da jeg fik lov til at tilmelde. Freya manglede jo kun liiiiiiiige to certer mere for at blive østrigsk champion, så jeg kunne jo lige så godt prøve at afslutte det championat i år!
 
Far tog med denne gang, ingen brok fra hans side da han MEGET gerne ville til Østrig igen! Denne gang for mine penge.. haha
 
Jeg havde lejet os ind i et super hyggeligt Gasthaus 11 km fra Innsbruck – eller det vil sige at de 11 km var målt henover bjergene, så alt i alt var der ca. 30 km, når man altså kører på vejen ;). I Østrig skal der jo købes vignette så man kan køre på motorvejene, hvilket jeg også havde regnet med. Jeg havde dog ikke regnet med at vi HVER gang skulle ind og UD af dalen (Stubaier) så skulle der betales også… 2,5 euro hver gang bliver altså til noget når der var dømt dobbelt udstilling i Innsbruck… og det løse ud og ind af dalen også…hihi Men never mind, byen vi boede i (fulpnes) var super lækker med caféer og restauranter osv og ikke mindst NATUREN!!! Men den kan man jo ikke overse i Østrig <3
 
Vi var nede i Fulpnes fredag omkring kl. 14, så efter vi havde fundet os til rette, gik jeg på shopping i noget så eksotisk som en SPAR! Haha… Menuen skulle stå på lidt østrigske delikatesse pølser med diverse. Jeg elsker delikatesser, så jeg kunne ikke holde mig fra frisk skåret østrigsk specielle pålæg, så jeg fik købt ind til samtlige 4 dage! Ikke tosset!
 
Næste dag tidligt op og hen til udstillingen. Jeg kunne huske fra sidste år at det var en GOD idé at komme i god tid, så det gjorde vi. Og vi var da også nogle af de første ved ringen. Jeg havde tilmeldt Freya i Æresklasse fordi at hun er international champion. Jeg fandt dog først ud af bagefter, at jeg da skulle have tilmeldt hende i championklassen, (hvilket jeg ikke troede at jeg kunne pga. INTCH)  fordi jeg gik glip af CACIB pokalerne!! Og det er noget skidt når man er glad for blik… haha
 
Freya blev Bedste tæve og BIM begge dage med CACA og derfor blev hun også NY ØSTRIGSK CHAMPION!!! Weee og jeg var STOLT!!
 
Efter udstillingen søndag, gik far og jeg på turist tour i den gamle bydel i Innsbruck og DET kan anbefales! Flotte gamle bygninger med udsmykninger og selvfølgelig overdådige blomsteraltaner! På trods af det tror jeg at Freya blev en lige så stor turist attraktion..hihi – Hun blev fotograferet af så mange mennesker og Freya som altid nød at være i centrum.
 
Vi spiste en lækker italiensk pizza inde i Innsbruck og bagefter gik vi rundt og kiggede lidt butikker. Souviners fylder altid op, men derfor er de jo meget sjove at kigge på. Dog gik vi forbi en butik som jeg bare MÅTTE ind i!! En butik fyldt op med likører i LANGE rør som man kunne tappe på flasker!
 
Næste dag (mandag) var afsat til en tur på Stubaier Gletcher. En tur i lift i 3000 meters højde! Jeg var spændt på om vi kunne tage Freya med, pga. liftens type, men da det var en lukket en af slagsen, så kom Freya da også ud at ”flyve”. Det var en lidt skyet dag, så vi kunne ikke se så langt som vanligt oppe på udsigtspunktet, men det var en fantastisk udsigt alligevel! Og Freya NØD at temperatuen kun var 7 grader.
Om aftenen fejrede vi Freyas championat med en 3 retters menu! Der var dog ingen is, og da jeg havde fablet om italiensk is på hele turen, så tog vi ned på en anden cafe senere på aftenen. Og SÅ fik jeg købt mig en IS! Og hvilken EN! EN KÆMPE IS MED STJERNEKASTERE! Haha – SÅ blev Freya vidst også fejret med manér og hun fik selvfølgelig del i isen også.
 
Jeg ELSKER østrig og det er bestemt ikke sidste gang at jeg tager derned!

25 JULI 2012 - NEW FAMILY MEMBER

Hjemme igen efter min uforglemmelige tur til Finland!! og hjemvendt med lidt mere end blot min bagage ;)

Min tur startede i Tirstrup lufthavn d. 17 juli kl. 06.00 og ankom til københavn kort tid efter. Herefter skulle der ventes en times tid og så med flyvet til Helsinki!! Efter igen en times ventetid i Helsinki lufthavn skulle jeg flyve videre til Kuopio hvor ven, ville hente mig! Jeg har aldrig set en SÅ smuk indflyvning! sikke et landskab!!!

Thank you so much Heikki for collecting me in Kuopio airport and driving me to Miias house!! and collecting me again a week after and having me in your house to the day after <3

Thank you also sooo much Miia for having me in your house for 5 days and HUGE thank you for my new little STAR! WINTER DAY'S REAL LIL' STAR aka Stella!!!!


Jeg har lavet Stellas side, men der vil komme mere om hende efterfølgende.

Jeg var noget spændt på hvordan bette-pigen ville tage flyveturen til Danmark, men hun var SÅ sød ombord!! hun sov hele vejen! Pånær i Helsinki hvor vi skulle mellemlande. Flyet fra Kuopio var forsinket så vi havde kun få minutter til at nå vores fly til København. Hold op jeg skulle have benene på nakken, men vi nåede det heldigvis!




 

03 JULI 2012

Så er vi kommet hjem igen efter en helt forrygende tur til Polen!

Både Freya og Joey var tilmeldt, men da Freya besluttede sig for at komme i løbetid kort tid EFTER vi var i Ballerup (læs højløbsk da vi skulle til Polen) blev Freya altså hjemme!

Joey manglede kun det sidste CWC for at kunne tilføle PLCH til sit navn, men det føltes som en opgave i sig selv da han lagde hjernen hjemme på hylden. Han havde heller ikke ville spise et par dage forinden grundet Freyas løbetid, og ville da heller ikke tage imod guffer på udstillingen..næææææ nej, kun EN TING: DAAAAAAAMER!!!! Og dem havde han da også for øje ;). Og så kunne jeg da ellers stå på hovedet eller hoppe på hænder, Joey var ligeglad!

Men Joey er jo en god og dejlig dreng trods alt, så vi stackede og løb os igennem dagen! Først startede vi ud med at blive bedste champ han med CWC, og juuubiiiii så var ligesom turens mål scoret!! nemlig at Joey kunne blive NY POLSK CHAMPION!! Derefter skulle vi ind mod de andre hanner om at blive bedste han, og den tog Joey også. derefter ind i BIR/BIM og Joey blev BIR! juuuubiiiiii, DET havde jeg alligevel ikke regnet med!

Det var en meget varm dag og temperaturen nåede også op på 33 grader, og hurra for cooling blankets og bur blæser siger JEG bare!!! nøj hvor var det varmt! især da vi om natten havde haft regn og TORDEN, så luft fugtigheden var SÅ høj.

Inden vi gik ind til gruppen var jeg spændt på om Joey kunne gøre Freya kunsten efter fra sidste år og blive BIG1.... OG DET GJORDE HAN!!!! weeeeeeeeeee
Så skulle der ventes til Bissen, og jeg forventede IKKE noget da dagens BIS dommer var gruppe 9 dommer. Varmen var virkelig hård og det var tydeligt på Joey at nu var han TRÆT! Det var derfor en KÆMPE overraskelse at vi blev kaldt ind som BEST IN SHOW 3!!!!!

Jeg kunne ikke være mere STOLT og GLAD!!! - sikke en tur, og HELT bestemt en oplevelse som jeg aldrig vil glemme!!!

 

27 JUNI 2012

Joey er i dag blevet far til et flot kuld på 6 hvalpe (3 hanner og 3 tæver) i Norge. STORT tillykke Aileen og Lars <3

Jeg glæder mig SÅ meget til at følge dem!!

www.jewelswhite.com
 

18 JUNI 2012

Så har vi været afsted på udstilling på Sjælland. Resultaterne knapt så gode, med skidt pyt når der er godt selskab!!

11 JUNI 2012


I dag er det Freya's fødselsdag - hurra hurra huraaaaaaaaa!!!

I dag fylder min lille pige HELE 5 år!!!! Jeg forstår simpelthen ikke hvor tiden er blevet af og synes kun lige det var kort tid siden at min dejlige pige kom til verden!!

Du er virkelig mit ET OG ALT Freya!

MY BEST FRIEND, MY SHADOW, MY SOULMATE - MY FREYA!

9 JUNI 2012

Så har vi igen i år været en tur til Holstebro. En årlig begivenhed som næsten er ved at være en tradition! Vandre pokaler skulle igen aflevers, og det var vidst meget godt, for ellers havde vi nok ikke kommet afsted.

Kun Joey var tilmeldt, og det var RIGELIGT at skulle holde en hund ren i DET vejr! Det stod ned i stænger hele dagen og selv vinter jakken skulle tages i brug igen.. også selvom det er juni!

Joey var super sød og endte med en placering som skuets 2. bedste champion (BIS2 champ). Weeeeee

Med et super resultat så gjorde det ikke så meget at jeg måtte ligge mig syg i de næste par dage. OG DOG!! jeg var ked af at jeg ikke kunne komme til kreds 6 handler match dagen efter, hvor jeg skulle have dømt barn og hund samt junior handling. Men det må blive en anden gang og DET ser jeg frem til!!

30 MAJ 2012

Vi har været en tur i Ålborg på udstilling. Lille Freya ganske pelsløs. Udstillingssiden er opdateret.

19 MAJ 2012

Jeg har fået fantastiske nyheder fra Letland!!!! Joeys hvalp Kenventaki Hemingway Joey er blevet BIS baby på en national udstilling i Littaun!!!!

Hans søster Kenventaki Honeymoon Joey blev BOS baby på samme udstilling!

STORT tillykke til ejer/opdrætter Diana Apse og opdrætter Ramona Karklina!!

12 MAJ 2012


I dag er det Joey's fødselsdag - hurra hurra huraaaaaaaaa!!!

I dag fylder vores dejlige dreng hele 7 år. Kæmpe tillykke lille prins!!!
Det er ikke til at forstå at Joey nu har boet 1½ år her hos os!!! som tiden FLYVER!!!
 

10 MAJ 2012

Vi har været en tur til Tyskland (Kassel) og se Joey små smukke hvalpe! Det var en super hyggelig tur og de små vatkugler var jo ikke til at stå for!! 6 uger gamle og noget så søde!

Jeg har opdateret med lidt billeder på Joey's hvalpe side.
 

30 APRIL 2012

Vi har haft super hyggeligt besøg fra Norge denne weekend! Joey har parret NUCH Vretahof's Dazzling White Jewel fra kennel Jewels White. Nu krydser vi fingre for at der kommer nogle smukke små mini Ziva'er og mini Joey'er.. ;)

TUSIND tak for rigtig godt selskab og jeg glæder mig til at vi ses igen!

25 APRIL 2012

Der er kommet rigtig mange skønne billeder af Joeys hvalpe i Tyskland!! Joeys egen sideer opdateret med dem!! Navnene på hvalpene er også kommet!

Thank you so much Annette and Jochen for all the wonderful photos!!



 

9 APRIL 2012

Så kom weekenden endelig som jeg havde glæder mig til! Efter sparren her og der på udstillinger herhjemme var der nu tid til årets første udenlandske udstilling.
 
Og, denne gang stod Tjekkiet for skud! Jeg har aldrig udstillet i Tjekkiet før, men har besøgt landet i forbindelse med ferie mange gange.
 
Det blev også min første tilmelding til en udstilling hvor tilmeldingsblanketterne skulle sendes af sted med almindelig post!!!!! Online tilmeldings var ikke muligt og tilmelding ved at scanne blanketterne ind hvorefter at sende dem med e-mail, ville de ikke godkende. Dog var jeg her glad for at have mange kontakter rundt omkring efterhånden, så detaljen med at sende med almindelig post, fik jeg drejet lidt.. ;)
 
Beslutningen om jeg skulle satse på udstillingen blev taget i februar et par dage inden tilmeldingens deadline, da jeg gerne ville trække den så langt som muligt. Freya smed ALT pelsen inden vores Hollands tur sidste år i marts, så chancen for at hun igen ville stå i bikini var der!  
 
Det blev til gengæld sådan at Joey-drengen stod i badebukser, da han havde smidt ALT pelsen på benene og brystet og Freya NÆSTEN var i fuld pels, på nær lidt fælden hen over ryggen. Men pyt, pels mangler hun jo ikke.
 
Vi kørte af sted lørdag morgen kl. 7 og opdagede hurtigt at det nok var udrejse dag for påske-ferie-glade-campister! Dog synes jeg at trafikken gled rigtig pænt og vi nåede kun at holde i kø en enkelt gang i tyskerland i 5 min. Ca. Og DET er da billigt sluppet.. haha.
 
Inden vi kørte ind i Tjekkiet skulle der lige købes vignette, så vi kunne køre på de tjekkiske motorveje, og da vi stod ud af bilen kunne vi IKKE mærke at vi var kommet mere sydover! Tværtimod!!!! Der var 3 grader og blæsten var ISKOLD! Men så længe vi slap for regn, så var det til at leve med.
 
Ingen Tjekkiet tur uden at navigationen driller med at fortælle om veje som ikke eksisterer, og denne gang ingen undtagelse. Når motorveje ”forsvinder” så kommer man ud i den tjekkiske natur, og det er vel også fint at opleve, så længe kursen kan findes igen..hihi . Vi ankom til hotellet kl. 20.30 efter at have kørt 1200 km, hvilket netop var tids nok til at bestille noget mad inden restauranten lukkede kl. 21.
 
For 150 DANSKE KRONER fik vi (til to personer) fyldt svinemørbrad med parmesan og spinat, urte-sauce, French fries og ikke mindst en hel flaske rødvin af hotellets bedste!! Til den pris er det ikke noget under at jeg elsker Tjekkiet..hihi… Et dejligt gensyn med hotelpriser, hvor man sidder og smiler når der skal betales.
 
Når vi nu skulle være af sted fra lørdag til tirsdag havde jeg booket en stor suite til os på 60 m2. Værelset vær nærmere et lille hus og var udstyret med to etager, udsigt over søen og EGEN INDGANG fra ”jorden”… ikke noget med trapper og en lang gang med værelser på. Udenoms arealerne var også helt fantastiske!
 
Vækkeuret ringede tidligt næste morgen, og det gik nemt at finde frem til udstillingsområdet. Hallerne var pakket rigtig godt op, og ringene var MEGET SMÅ! Jeg har aldrig set så små ringe og det var tydeligt at Akitaerne og Malamutterne før os heller ikke var glade for størrelsen.
 
Så blev det vores tur og Joey skulle ind først. Der var kun en enkelt hanhund mere i champion klassen, men det kan jo altid gå begge veje. Men Joey vandt klassen og dermed var den første af titlerne i ”hus”. Vi skulle nu ind i bedste han og den nappede Joey også. Hurtigt blev det Freyas tur og der var 3 andre i hendes klasse. Vi skulle stå forrest og det var jeg glad for nu når ringen var så lille! Efter løben, løben og atter løben på frimærket stod vi stadig forrest og Freya vandt også sin klasse. Jubiiiiiiiiiii Freya fik dermed også sin titel!! Joey skulle ind igen i BIR/BIM og han blev BIR!!! Jeg kunne ikke være mere stolt.  
Joey var fantastisk i gruppen! Og med mere end 30 i gruppen blev jeg ovenud stolt over at prinsen blev nr. 2!!!!! Sikke en udstillingsdag!! To nye titler og 3 pokaler til hylden!
 
Dejligt at kunne køre de få 10 km tilbage til hotellet hvor det igen stod på god mad og vin!!
 
Næste dag blev igen brugt i Ceske Budejovice, men denne gang som turister.
 
Tirsdag var det tid til at vende snuden hjemad, men navigationen var ikke enig i at det skulle gå hurtigt. Den ville nemlig igennem både Prag og Berlin….grrrrr…. Da der jo er slået traffic til, regner jeg med det skyldes lange køer af de andre veje.. ;)
 
Vi var hjemme igen kl. 10 om aftenen og kunne se frem til nogle skønne påske dage!!

Nu er begge bøller gået i fæld, så der kommer nok til at gå et par måneder inden næste udstilling, men sådan er det jo.

30 MARTS 2012

Jeg har i løbet af de sidste par dage modtaget skønne billeder af Joeys hvalpe i Letland! De er nu ved at være så gamle at de er kommet ud til deres nye familier, og jeg glæder mig til at følge med!!

THANK YOU SO MUCH FOR ALL THE WONDERFUL PHOTOS!!

Der er endvidere kommet dejlige nyheder fra Tyskland! Joey er nemlig blevet far til 6 små hvalpe!! Joeys side er opdateret med lidt billeder af mor Talini og hvalpe.

13 MARTS 2012

Udstillingssiden er opdateret med skuet i Brædstrup.

Tusind tak til kreds 5 for et super godt arrangement og tak for at jeg endnu engang måtte stille min mini-stand op med showliner!!

Der er endnu engang kommet skønne billeder af Joeys babyer!! - Joeys side er opdateret med dem!!

1 MARTS 2012

Der er kommet DEJLIGE billeder af Joeys babyer i Letland!! - Joeys side er opdateret med dem!!

Thank you very much for all the lovely photoes Ramona Karklina and Diana Apse!

19 FEBRUAR 2012

Så gik turen til Sjælland til årets mest festlige hundeudstilling, nemlig SHOW OF WINNERS!

I januar måned kontaktede jeg Ulf med henblik på at få en stand til showet. Det viste sig at de endnu havde ledige pladser i Winners cup'en og da Freya jo faktisk havde kvalificeret sig med 3 gruppe placeringer sidste år kunne vi lige så godt deltage. Vi kørte hjemmefra lidt over 6 lørdag morgen mod Aarhus og færgen. Ankomst til Hillerød kl. 9.30.

Standpladsen blev fundet og tingene pakket ud og et par timer senere gik showet i gang. Freya og jeg skulle dog først på i 4. heat og var så uheldige at trække en sød lille Jack Russel som næsten gik hele vejen, kun slået af Nana og Robbie i aller sidste runde af Winners cup'en. 

Selvom vi ikke gik så langt så er det altid et festligt show at være med til, og bare æren i sig selv at deltage er jo stor for ALLE hunde, der er med er jo vindere fra året i forvejen!

Vi vendte snuden hjemad kl. 23 og først i Hornslet ( 7 km før vores bopæl) måtte "Opellen" have en lille sjus. Politiet troede også at Mor og jeg havde drukket andet end sodavand, for imens vi tankede bilen op kl. 2 om natten, rullede der en politibil op på siden af os og betjentene spurgte hvad vi dog lavede så sende ude om natten. Som om det nu skulle være ulovligt at tanke bil på det tidspunkt...haha  
 

13 FEBRUAR 2012

Efter en januar måned som har stået på den ene influenza efter den anden med aflysning af to skuer til følge, lykkedes det ENDELIG at komme afsted igen!! Synes godt nok også at pausen havde været ufrivillig lang ;)

Der var hurtigt lagt op til en hyggelig dag i Fredericia da vi fandt, eller rettere der blev gjort plads til os ved siden af Pia og Andrea.. Tusind tak for en sjov og hyggelig dag - lige før det blev en "bøjle-episode" ala WDS 2010. Oversat = grineflip af meget små ting..hihi

Efter en lang dag blev det endelig vores tur og Freya endte ud med at blive 4. bedste tæve på dagen!!

28 JANUAR 2012

Navnene på hvalpene er nu kommet og et dejligt billede!!! Joeys side er opdateret med de nye hvalpe navne.

Joey har i denne uge haft dame-besøg fra Tyskland, en parring som har været planlagt i omkring 1 år. Jeg ønsker Kennel Werratal Wizzard held og lykke og håber de får et flot kuld hvalpe!!!  Joeys side er selvfølgelig opdateret med det kommende kuld også!

27 JANUAR 2012

I dag kom der fantastiske nyheder fra Letland! Joey er nemlig i går blevet far til flot kuld på 8 hvalpe hos Kennel Kenventaki!! 3 piger og 5 drenge!!!

Big congratulation Diana Apse and Ramona Karklina!!!

KENNEL ACAIZA | Malene Bjerregaard | Harager 1 | DK-6640 Lunderskov | E-mail: malene.showleads@gmail.com | tlf. 23 86 83 74
Lav din egen hjemmeside med mono.net